Dienstag

2010-11-30 @ 23:38:11
Hellooo, från och med idag ska jag skriva alla vecko dagar på tyska som rubrik för att enklare komma ihåg dom, lyckas seriöst aldrig sätta mig o plugga in sånt här .
Hade inte tid att blogga i helgen var mycket som skulle göras nu inför imorgon vilket kommer hindra mig från att göra saker på ganska lång tid..;/ Eller rättare sagt är ingen "blogg" nörd precis..
Är iaf hemma i Hbg efter en lång resa från Båstad med massa buss/tåg förseningar i den kylan som det är idag -9 men känns som -20, trodde seriöst att jag hamna i Sibirien. Hatar vinter.. varför kan det bara inte vara sommar nu ?


Bra start på helgen..

2010-11-26 @ 15:13:55
Jag vill bara tacka en viss person som förhindrade min och karinas långa väg till Tåget... Nu har vi missat det och sitter på ett museum- "glasbruk" som skall likna ett cafe.. Här kostar ett designat kopp ungefär 15 tusen spänn. Sjukt billigt .. ngn som är sugen? själv ska jag köpa ett helt servis ))
Vi sitter och fikar bland danskar och turister ;D samtidigt som vi planerar hur vi ska ta hem alla dessa grejer. Men nej man blir ju inte rik på allt de så vi bestämde oss för att inte göra det.


Tiden går för fort ..

2010-11-25 @ 12:04:51
Hittade en bild på mig&pappa sen när jag var liten vilket känns som igår & jämförde med en bild som är tagen i somras..sjukt vad tiden går fort man hinner knappt andas.
Under dessa åren som har gått har jag hunnit med både mycket&ingeting. Mitt liv har förändrats helt- vilket är både positivt och negativt men är nöjd med allt jag har idag.
DÅ:


NU:

Old pictures

2010-11-25 @ 11:56:18
Kul att ni ändån kollar in trots att jag inte har orkat skriva något här ))
Är iaf tillbaka i Båstad & va faktiskt i skolan today, har håla nu eller rättare sagt är sjukskriven från idrotten på grund av mitt ben & mina älskade skruvar ;/ Har tänkt mig att börja plugga men hamnade här istället. Märkte att jag gör allt annat förutom att plugga ;s
Ganska chill kväll hade man igår med karina, det är nog det enda som jag har saknat när jag var hemma i Hbg. Blev dessutom sjukt glad när jag såg skylten madeby; Karina på dörren där det stod "Välkommen hem" :$
Annars är dt väl ganska ok här ;d förutom att det har snöat, mysigt när man är inomhus men sen tänker man tvärtom när man är ute och står på snön ;)

Satt o kollade genom min gamla data där jag hitta ganska sjuka bilder samt gamla minnen, här får ni några Suddiga bilder från förra eller förföra året ;)
Så snäll är jag mot mina vänner.. på bilden: Gera,Jag,Slava,Karina & Bic ;)

I mitten - I believe I can fly :$
Slava,Bic, Jag,Karina, Alona.

nolifee.

2010-11-19 @ 16:14:51
Då har man skaffat blogg,undra hur länge jag kommer orka med den..men iaf
Har funderat ganska länge på att skaffa det med min bästa vän-Karina men vi har inte haft tid, eller rättare sagt vi är för lata. Så nu när jag är sjuk och har allmänt tråkigt har jag lyckats fixa det själv.
Händer inte så mycket här, är i Helsingborg just nu. Som många redan vet så har jag flyttat till Båstad för tillfället eller ja, maybe i tre år framåt , har riktigt inte bestämt mig än.. berättar om Båstad & hur jag hamnade där någon annan gång.
här är iaf en bild sen sommar då jag var i Lettland på new wave. / seeeyaa,
http://www.youtube.com/watch?v=VYaygLi1Qd0


Välkommen till min nya blogg!

2010-11-01 @ 13:15:53


RSS 2.0